[FIXED] "Unable to open"

Bug Reporting
Post Reply
psychesonic
Posts: 1
Joined: 18 Apr 2009 08:03

[FIXED] "Unable to open"

Post by psychesonic » 08 Oct 2010 02:59

I've just got a new computer (XP Pro), and have succussfully installed all my audio software, except for KarmaFX Synth. Whatever host I use displays a message of "Unable to open" etc.??? I've never had trouble with KarmaFX at all, and it seems strange to be the only problematic one now? Any suggestions?

karmafx
Site Admin
Posts: 1180
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Re: "Unable to open"

Post by karmafx » 09 Oct 2010 16:27

I'm aware of the problem under xp.
Was introduced in v1.11. So sorry! :oops:
Working hard on a fix in v1.15 that should be out real soon!

karmafx
Site Admin
Posts: 1180
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Re: "Unable to open"

Post by karmafx » 14 Oct 2010 22:15

Hi psychesonic!

This should now be fixed in v1.15!
Can you please verify that it works?

If so, I will close the bug.

karmafx
Site Admin
Posts: 1180
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Re: "Unable to open"

Post by karmafx » 20 Oct 2010 17:11

I'm positive that this is fully fixed in v1.15 build 6024.

Post Reply