Problem of display in Logic Pro 9.1.3 - 64 bits

Bug Reporting
Post Reply
krryss
Posts: 2
Joined: 15 Nov 2010 14:49

Problem of display in Logic Pro 9.1.3 - 64 bits

Post by krryss » 15 Nov 2010 14:58

1. Karma FX Mac OSX 1.15
2. Logic Pro 9.1.3. - 64bits
3. GUI does not display. Shows list of the parameter slider bars.
4. It happens every time in 64bits, no problem in 32bits

I can still work in 32bits but would like to know if a patch is coming or maybe did I something wrong. Thank you. :wink:

karmafx
Site Admin
Posts: 1180
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Re: Problem of display in Logic Pro 9.1.3 - 64 bits

Post by karmafx » 15 Nov 2010 22:39

Hi! :)

Yes, it's a known issue.
Only 32bit is supported at the moment I'm afraid. :?
But 64bit support will be added eventually.

krryss
Posts: 2
Joined: 15 Nov 2010 14:49

Re: Problem of display in Logic Pro 9.1.3 - 64 bits

Post by krryss » 15 Nov 2010 23:08

OK. So, I keep working in 32bits.
Thanks for the reply.

Cheers 8)

Post Reply