New Patch->Simple Sampler

Bug Reporting
Post Reply
JamminFool
Posts: 31
Joined: 04 Oct 2005 21:44

New Patch->Simple Sampler

Post by JamminFool » 05 Oct 2005 00:17

hi,

new user here. using .90 release.

i notice the Simple Sampler patch appears to be incorrect.
it is showing OSC2 rather than the SAMPLER in the Generator1 module.

karmafx
Site Admin
Posts: 1170
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Post by karmafx » 05 Oct 2005 21:28

Sounds weird !

seems to load fine here if you (as I assume) mean
Bank2: "1. simple_sample" ?!

- Kasper / KarmaFX

JamminFool
Posts: 31
Joined: 04 Oct 2005 21:44

Post by JamminFool » 05 Oct 2005 22:16

sorry to be unclear and certainly may e user error (if i somehow overwrote some default patches) but i am referring to the

New Patch->Simple Sampler

from the drop down menu.


in other words, when i want to start a new patch from scratch, using the simple sampler template...

it appears to have been corrupted with a version of the New Patch->Simple Synth template...

HTH.

karmafx
Site Admin
Posts: 1170
Joined: 07 Mar 2005 16:37

Post by karmafx » 05 Oct 2005 23:04

Hey...you are absolutely right ! Thanks!
I had no idea. Will be fixed in next release!

Post Reply